Tweede Bagger Cup Toernooi zit erop

SLIEDRECHT – “Na twee fantastische dagen zit het er dan weer op!”, zei de organisatie van het Bagger Cup Toernooi zondagavond 5 juni 2016 op sociale media. Jeugdvoetbalteams streden dit weekend tegen elkaar om de felbegeerde wisselbokalen. De teams kwamen uit binnen- en buitenland. De organisatie maakte aan het einde van de tweede en laatste dag van het toernooi de winnaars bekend. 

In het zonnetje en met een temperatuur van zeker 27 graden gingen de spelers de strijd aan met elkaar, zoals hier tijdens de laatste finalewedstrijd van het toernooi. (Foto Sliedrecht24)

De winnaars van het Bagger Cup Toernooi waren de teams: XerxesDZB in de categorie onder de 15 jaar, De Foresters in de categorie onder de 13 jaar en Future Talent in de categorie onder de 11 jaar. Wethouder Hanny Visser-Schlieker (PRO Sliedrecht) reikte de prijzen uit. 

Gezellige boel
De meeste spelers en begeleiders uit het buitenland hadden de nacht van zaterdag op zondag doorgebracht in grote legertenten, die stonden opgesteld op het trainingsveld, of ze sliepen in hotels in de omgeving. Het was twee dagen lang een gezellige boel rondom het Bagger Cup Toernooi. En het weer werkte volop mee. Er waren veel bezoekers op het sportevenement afgekomen.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld