Twee verdachten van fiscale fraude aangehouden

SLIEDRECHT – De Politie Drechtsteden Buiten heeft zondagmiddag 7 januari 2018 bekendgemaakt dat eind december 2017 twee mannen van respectievelijk 24 en 47 jaar uit Sliedrecht zijn aangehouden op verdenking van fiscale fraude van ruim € 50.000,–.

Met valse documenten konden zij meer geld lenen van de bank. Bij elkaar ging het om een halve ton. (Foto Politie Drechtsteden Buiten)

Rechercheurs van de afdeling Veel Voorkomende Criminaliteit (VVC) van de politie hebben de twee rond 07.00 uur wakker gemaakt en van hun bed gelicht en meteen aangehouden. Eerder kregen ze meerdere oproepen om zich te melden bij de politie. Daar hadden zij geen gehoor aan gegeven.

Rechtbank
Na hun aanhouding is het tweetal overgebracht naar een politiebureau in Dordrecht. Daar kregen ze een ontbijtje en zijn ze gehoord door de recherche. Beide verdachten worden verdacht van het vervalsen van verschillende documenten. Inmiddels zijn beiden verdachten verhoord, is het politieonderzoek afgelopen en hebben zij een dagvaarding ontvangen om zich binnenkort te verantwoorden voor de rechter.

Een reactie plaatsen

*=Verplicht veld