Twee poezen nu al drie weken zoek; Eigenaar erg bezorgd

SLIEDRECHT – Uit de omgeving Nachtegaallaan (wijk Vogelbuurt-Zuid) worden nu al drie weken twee gechipte poezen vermist. De eigenaar van de dieren vreest het ergste en maakt zich grote zorgen nu de katten al zo lang weg zijn. “Wij hopen dat ze toch ‘kwijt’ zijn geraakt en ergens binnen zitten of misschien nog ergens verdwaald rondlopen”, aldus de eigenaar donderdagavond 8 december 2022. 

Dit is Shadow.

Sinds vrijdag 18 november 2022 zijn de poezen Shadow en Thunder niet meer thuis gekomen. De eigenaar is bang dat de poezen zijn meegenomen of hen iets is aangedaan. Buren zouden daar volgens de eigenaar meerdere keren mee hebben gedreigd.

Tekst gaat verder onder foto.

Dit is poes Thunder. 

Verdwenen katten
Thunder is de oranje zwart/witte poes. 2.5 jaar oud, slank en heel aanhankelijk. Is gechipt. Loopt altijd in de buurt en komt vaak binnen. Shadow is de zwart witte poes van 1.5 jaar oud, klein, herkenbaar aan het vlekje onder de kin. Kwam nog niet veel buiten, is ook gechipt. Loopt vaak in de achtertuin en komt niet verder dan het brandgangetje.

Tekst gaat verder onder foto.

Weet je waar de poezen zijn? Mogelijk zitten ze vast in je schuur. Of heb je de poezen in je bezit? Laat het de eigenaar weten. Dat kan op een tweetal e-mail: [email protected] of [email protected]

2 gedachten over “Twee poezen nu al drie weken zoek; Eigenaar erg bezorgd”

  1. Tja, buren die dreigen. Heb ik toen ik jong was al eens meegemaakt met alle verdrietige gevolgen. WIE zijn die buren en waar wonen die? Een goed gesprek kan geen kwaad en misschien moet de politie daar eens langsgaan? Twee katten ineens kan geen toeval zijn lijkt mij.

  2. Wij zijn ook 2 katten kwijt.
    Sam (zwart/wit) sinds net voor de bouwvak en Ed (rood/wit) sinds een week of 4 Omgeving Baanhoek West. Hier hangen meer flyers van vermiste katten. Die van ons zijn beide gechipt.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld