Turnsters Synergos halen weer prijzen naar Sliedrecht

REUSEL / ROTTERDAM / SLIEDRECHT – In verschillende delen van het land waren er zaterdag 11 februari 2023 turnwedstrijden, waaraan turnsters van omnisportvereniging Synergos meededen. Wedstrijden waren er voor de turnsters in Reusel en in Rotterdam. Opnieuw kwam den Sliedrecht sportvereniging met prijzen naar huis.

De turnsters in het topsportcentrum in Rotterdam hebben prachtige resultaten neergezet. (Foto omnisportvereniging Synergos)

Mandy Koppelaar en Anique Bakker hadden zaterdag hun derde plaatsingswedstrijd in Reusel, in Noord-Brabant.  Helaas kon Mandy deze wedstrijd niet meedoen, maar doordat zij twee keer op de vierde plaats is geëindigd, stroomt zij met een vijftiende plaats in de ranking door naar de halve finale. Anique behaalde tijdens de wedstrijd een vijfde plaats, bij de vorige wedstrijden werd zij tweede en zesde en met deze punten behaalde zij de zesde plaats in de ranking voor de halve finale. Zodra de indeling daarvan bekend is zal ook duidelijk worden waar en wanneer deze wedstrijden plaatsvinden.

Prijzen
In het Rotterdamse topsportcentrum hadden de jongste turnsters hun tweede teamwedstrijd. Deze meisjes doen mee bij de middenbouw 4. Het team bestond uit Vere Toonen, Fen de Waard, Romy van Aken, Allina Zabi, Evie de Groot en Sophie Dieleman. De meisjes hebben met hun team een hele mooie prestatie neergezet door de eerste plaats te pakken met een verschil van ruim vijf punten op de nummer twee. In de individuele meerkamp eindige Vere op de eerste plaats met een derde plaats op sprong en vloer, tweede plaats op brug en eerste plaats op de balk. Allina werd tweede met een vijfde plaats op vloer, derde op de balk, tweede op sprong en één op brug. Op de derde plaats eindigde Fen. Zij werd op zowel balk als vloer tweede. Sophie werd zevende met een vierde plaats op vloer. Evie negende met een vierde plaats op balk en Romy werd twintigste. Binnenkort wordt bekend welke turnsters er doorstromen naar de finale.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld