Truckerstocht trekt met toeters en bellen veel bekijks

door Peter Donk
SLIEDRECHT – Komend vanuit Alblasserdam passeerde zaterdag 13 mei 2023 aan het einde van de ochtend de truckerstocht door de Alblasserwaard. Een jaarlijks spektakel met een optocht trekkers van vrachtwagens en andere bijzondere voertuigen waaronder verschillende wagens van de brandweerposten. Aan boord tientallen verstandelijk beperkten, die op deze manier een geweldige dag beleven.

Er werd weer veel getoeterd, niet alleen met een monotoon geluid, maar sommige truckers hadden een compleet ‘riedeltje’. Hier passeren de truckers de rotonde Thorbeckelaan-Simon Stevinstraat-De Savornin Lohmanlaan. (Foto Hans van der Aa / Sliedrecht24)

Tekst gaat verder onder tweet.

Zaterdag was het de negentiende keer dat de trucks deze tocht uitvoerden. Zaterdagmiddag wacht een onthaal in Alblasserdam. Een initiatief van de Lionsclub Alblasserwaard Souburgh. Sponsorbijdragen gaan naar de kinderen waarvan de ouders die bij Voedselbank Papendrecht zijn aangesloten. Zij krijgen als extraatje rond de zomer een vakantietas met daarin ook een boekenbon.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld