Trouwen op podium Baggerfestival

SLIEDRECHT – De trouwdag is doorgaans al een bijzondere dag voor een bruidspaar, maar als je dan ook nog buiten op het podium van het vernieuwde Baggerfestival het ‘Ja-woord’ mag geven, maakt dat de dag vast onvergetelijk.

De trouwplechtigheid op het podium, waar zaterdagavond o.a. artiest Kenny B. gaat optreden (Twitterfoto via Leo Zonnenberg)

Dit overkwam vrijdag 3 juli 2015 kort na het middaguur het bruidspaar David van der Poel en Michelle Korevaar. De stoelen stonden klaar op het podium en daar vond de plechtigheid plaats met het jonge echtpaar. In het plantsoen nabij de muziektent stonden wat statafels, waar onder de bomen meegekeken kon worden. Daar stond nog een ander paar Mattijs Huisman en Anne de Jongh om in de echt te worden verbonden. Een beetje beschut. Het is een warme dag.

2 gedachten over “Trouwen op podium Baggerfestival”

  1. Als Babs vond ik het een hele eer om het paar te mogen trouwen. Het was een mooie ervaring. H Soeters.

  2. Hallo, het is inderdaad bijzonder om dit mee te maken. Vooral is het goed te weten, dat het bestuur vh Baggerfestival uitstekend heeft meegedacht om dit op deze manier te regelen. Bedankt. Vader van de bruid

Plaats een reactie

*=Verplicht veld