Transport vervuilde grond gaat onverminderd door

SLIEDRECHT – Het deert de transporteurs van de vervuilde grond niets dat er grond van de laadbak op de weg valt. Ook de gemeente Sliedrecht staat dit ook woensdag 23 mei 2018 gewoon toe. Al anderhalve week rijden tractoren met karren heen en weer.

Voor de zoveelste dag op rij wordt vervuilde grond gereden van het Land van Matena in Papendrecht via de Ouverture, Craijensteijn, Parallelweg, Sportlaan en N482 naar weiland van Jan Vink in Sliedrecht-Noord. (Foto Martin Dekker / Sliedrecht24)

Tekst gaat verder onder video.
Beelden van Sliedrecht-Noord gemaakt op maandag 21 mei 2018 (Tweede Pinksterdag). (© Video RPAS Peter Donk / Sliedrecht24)

Politieke partijen in het dorp zijn (nog) stil en hebben misschien meer oog voor het onderhandelen over een nieuwe coalitie. Zij hebben (nog) geen vragen gesteld over het verplaatsen van vervuilde grond vanuit Papendrecht naar Sliedrecht-Noord. 

9 gedachten over “Transport vervuilde grond gaat onverminderd door”

 1. Wie druft te beweren dat het volgens de regels gaat?
  Willen wij dan graag op papier lezen!

 2. Zeer waarschijnlijk gebeurt het niet legaal (dus illegaal voor zover dat kan, want alles gebeurt bij klaarlichte dag en OPEN EN BLOOT want in dat geval was er allang iemand van de gemeente op ingegaan) Maar we horen of zien NIETS! Dit noemen ze nu je bestuurlijke verantwoordelijkheid nemen….

 3. Beste Ada / Adrie,

  Wij doen zeker niet aan stemmingmakerij. Constateren alleen feiten. En ja, dan hadden we er ook aandacht aan besteed. Het is vervuilde grond.
  Nogmaals, je bent niet verplicht alle artikelen te lezen. Maak ons alleen geen verwijt als je zelf geen argumenten hebt.

 4. Waarschijnlijk gebeurt alles legaal. Dus stop met stemmingmakerij. Had Sliedrecht24 ook hier aandacht aan besteed als het omgekeerd was. Grond van Sliedrecht naar Papendrecht?

 5. De grond werd eerst gebracht naar Baanhoek-West langs het spoor, daarna naar nieuwe industrieterrein De Driehoek en nu aan de Parallelweg, allemaal in Sliedrecht, blijkbaar heeft Papendrecht niet van die terreinen, of willen ze het daar “schone” grond niet?

 6. Als dat zo is zou het de gemeente sieren om dit aan te geven!
  Dan is het duidelijk voor iedereen!

 7. Als de feiten dan zo zouden zijn dat het allemaal wel volgens de regels gaat, waarom blijft het na vorige week dinsdag dan zo ijzig stil en is er nul komma nul informatie overdracht?

 8. Maar dat is dus precies de politiek zoals we die in ’t algemeen kennen! Smekend om jouw/mijn stem, doen mooie toezeggingen maar nadien merk je er bizar weinig meer van. Politiek is alleen hoorbaar en zichtbaar als het ze uitkomt en in hun voordeel uitpakt!

 9. Ga nou eerst eens de feiten onderzoeken! Waarschijnlijk kom je dan tot de conclusie dat het allemaal gewoon volgens de regels gaat… Dus is dit dan een niet nieuwswaardig bericht

Een reactie plaatsen

*=Verplicht veld