Oishi Fusion
VeiligGoed

Traditie van Top2000-kerkdienst gaat niet verloren bij Gereformeerde Kerk

SLIEDRECHT – Zondag 29 december 2019 is er om 19.00 uur een Top2000-dienst in de Gereformeerde Kerk, Middeldiepstraat 6, met dominee Alexander Veerman en de band Exodus. Vrij toegankelijk voor iedereen die van muziek houdt, kerkganger of geen vaste bezoeker van diensten.

De dagen tussen Kerst en Nieuwjaar staan voor veel mensen traditioneel in het teken van de Top2000 op NPO Radio 2. Het begint in Nederland ook al een beetje een traditie te worden dat er in die week Top2000-kerkdiensten gehouden worden.

De avonddienst in de Gereformeerde kerk heeft als thema: “Where is the love?” Er worden vragen gesteld: Waar is de liefde in onze wereld? Is dit een wereld die we door willen geven aan de volgende generaties, een wereld waarin we (onze) kinderen willen laten opgroeien?

Radio 2
Koren en gospelbands spelen die zondagavond voor één keer geen christelijke muziek in de kerk, maar kiezen nummers uit de Top2000 om geloofsthema’s te omlijsten. Ondersteund door uiteenlopende muziek uit de NPO Radio 2-stemlijst van de 2000 beste nummers aller tijden. De teksten worden geprojecteerd, dus iedereen kan ze meezingen. Na afloop kan er onder het genot van een hapje en drankje worden nagepraat.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld