Tourrit Van der Linden gaat richting Noord-Brabant en terug

SLIEDRECHT – Voor de eerste keer wordt zaterdag 27 augustus 2022 de Tourrit Van der Linden gehouden. Inderdaad, afgeleid van de Kia-dealer Piet van der Linden en bedoeld voor klanten van het bedrijf. 

De auto’s verzamelen tussen 13.30 – 14.00 uur bij partycentrum De Lockhorst, waar de deelnemers koffie en / of thee krijgen. (Stockfoto)

De organisatie is in handen van Paul van den Berg. Hij regelde onder meer Christians & Cars, waar Van der Linden bij was. “Hij vond het zo leuk dat hij mij gevraagd heb of ik ook een tourrit voor zijn klanten uit wil zetten”, aldus Van den Berg.

Route
Vertrokken wordt om 14.30 uur vanaf het terrein bij partycentrum De Lockhorst aan Sportlaan 1 voor een rit de provincie Noord-Brabant en weer terug. Zeker 35 deelnemers hebben zich aangemeld. Rond 16.45 uur worden de bestuurders terug verwacht in Sliedrecht. De route die dan gereden wordt gaat vanaf de afslag Sliedrecht-West richting Craijensteijn, Deltalaan, Stationsweg, Merwestraat, Adriaan Volkersingel en Rivierdijk. De deelnemers worden bij de Kia-dealer aan Prisma 2 getrakteerd op een barbecue. 

Plaats een reactie

*=Verplicht veld