Top rockband Slapback Johnny op podium The Moonshine

SLIEDRECHT – Met de voorjaarsvakantie achter de rug, de ski’s terug in de opslag en de carnavalsoutfits in de was, gaat het Rock ‘n’ Roll gas er volledig op met “the hardest rockin’ band in the bizz”: Slapback Johnny! De top rockband staat zaterdag 9 maart 2019 op het podium van muziekcafé The Moonshine, Stationsweg 3. De deur is om 22.00 uur en de toegang is zoals gebruikelijk gratis. 

Met meer dan 350 shows sinds de oprichting in 2012 mag Slapback Johnny, een power trio, rustig worden gerekend tot de afdeling “grote meneren”, iets wat ze onderstreepten met hun album “Hit me up” op het Duistse label Rythm Bomb Records.

Tekst gaat verder onder video.
Vast een voorproefje…

In hun kenmerkende energieke live-shows kleurt de band dan ook graag buiten de lijntjes met uitstapjes naar genres als de blues, country, hillbilly en swing, allen overgoten met een heerlijke lading knallende drums, vlammend gitaarspel en natuurlijk een vol beukende contrabas. 

Onvervalste avond
Na optredens op evenementen als Bethune Retro (FR), Drive-In Barn, Rockabilly Roundup, Big Rivers, Brielle Blues, Reurpop, Rock ’n’ Roll Franeker, Texel Blues, Rosrock, Prilpop, Brandenburger RnR meeting, Rockin’ Around Turnhout, Rockabilly Swamp en Rock ’n’ Roll Street Terschelling is nu The Moonshine aan de beurt voor een onvervalste avond Slapback Johnny. Vol energie spat de mix van eigen werk en bewerkingen van herkenbare (rock)covers als Radar Love, Ring of Fire, Walk of Life, Johnny B Goode en I’m A Believer van het podium tijdens een niet te missen avond pure rock ‘n’ roll. 

Een reactie plaatsen

*=Verplicht veld