Tisnennyfals treedt op in verpleeghuis Waerthove

SLIEDRECHT – Muziekgroep Tisnennyfals (TNF) bestaat dit jaar 20 jaar en dat wordt gevierd met gratis optredens. Vrijdag 8 maart 2019 is dat in Rivas verpleeghuis Waerthove, Kerkbuurt 200, aanvang 14.30 uur. Donderdagmiddag 25 april 2019 is dat in Stichting Waardeburgh zorglocatie Overslydrecht. 

Tisnennyfals is een groep van negen gezellige dames met veel zangervaring. Ze begeleiden zichzelf op gitaar, ukelele en tamboerijn. Ze spelen herkenbare liedjes,waarbij enthousiast wordt meegezongen en gedanst. (Foto Tisnennyfals)

Tijdens hun optreden zien ze veel erkenning bij de ouderen. Zij repeteren bijna wekelijks en zoeken constant aanvulling van hun repertoire uit bekende liedjes van de jaren 50, 60 en 70. Op dit moment telt hun repertoire zo’n 150 nummers. De keuze die ze maken heeft er mee te maken dat het herkenbaar moet zijn en makkelijk mee te zingen.

Trots
Muziekgroep Tisnennyfals komt graag zingen en spelen in Verzorgingshuizen, Verpleegtehuizen, 55+ appartementen, voor de Zonnebloem, Vrouwenvereniging, Altzheimercafe’s, kortom overal waar extra aandacht en vrolijkheid nodig is. Ze brengen gezelligheid en plezier, kortom een optreden van TNF blijft nog lang positief nagalmen bij ons publiek. Afgelopen jaar was voor TNF weer een druk, gezellig en gevarieerd jaar, met leuke optredens. Ze zijn trots dat ze dit kunnen en mogen doen voor de ouderen onder ons. Ze krijgen veel waardering en hebben er weer zin in en genieten graag samen bij hun optredens. 2019 is het jubileumjaar. 

Een reactie plaatsen

*=Verplicht veld