Tikkie Bijzonder vierde bij provinciale verkiezing categorie beste lunchrooms

SLIEDRECHT – Bij de uitreiking van de Nederlandse Horeca Prijzen 2022 is Tikkie Bijzonder aan Kerkbuurt 33 als vierde geëindigd in de categorie lunchroom/broodjeszaak van het jaar in de provincie Zuid-Holland. Jammergenoeg vielen ze net buiten de prijzen, maar de prestatie is uitmuntend!

In lunchroom Tikkie Bijzonder zijn de horecakanjers supertrots op het behalen van de vierde plaats in genoemde categorie in Zuid-Holland. Afgelopen tijd kon er worden gestemd voor de beste zaak. (Foto Roy  Leeuwestein / Tikkie Bijzonder)

In totaal waren er in de categorie 61 deelnemers. Er stemden 326 personen met een gemiddelde waardering van 9,42. “Deze vierde plaats is een bekroning op de inzet, passie en werkplezier waarmee onze horeca-kanjers iedere dag weer klaar staan voor onze gasten. Tevens is dit echt een succeservaring voor onze kanjers en direct ook voor het huidige begeleiding team van Tikkie Bijzonder, mede door deze combinatie hebben we onze kwaliteit flink weten te verbeteren. Wij werken met dagverse ingrediënten van diverse lokale ondernemers en niet te vergeten de energie en liefde die onze horeca-kanjers dag in dag uit in onze producten stoppen kunnen onze gasten waarderen”, licht eigenaar Roy Leeuwestein toe.

1 gedachte over “Tikkie Bijzonder vierde bij provinciale verkiezing categorie beste lunchrooms”

  1. Gefeliciteerd met de mooie plaats die jullie met hard werken🥧🍴🍮 verdiend hebben.
    Te hopen dat veel Sliedrechters bij jullie ( weer )wat komen gebruiken.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld