Tientallen wensen in kerstboom bij kerk, maar er kunnen er nog meer bij

SLIEDRECHT – Er kunnen nog veel meer wensen bij in de kerstboom bij de Gereformeerde Kerk aan de Middeldiepstraat. Wie een kerstwens heeft, mag deze voor iedereen zichtbaar in de boom ophangen. 

In de boom zijn dinsdagmiddag 22 december 2020 kerstwensen gehangen. De wensen zijn op een creatieve manier verwerkt door Mirjam Mudde en Esther Veerman. Maar er kunnen er nog veel meer bij. (Foto Mirjam Mudde)

Tekst gaat verder onder tweet. 

Predikant Alexander Veerman licht toe: “Vanwege het coronavirus hebben we de kerstboom die normaal gesproken in de kerkzaal staat rond kerst, buiten geplaatst zodat meer mensen ervan zouden kunnen genieten. Het leek ons een mooi idee om de kerstboom ook interactief te laten zijn. ” Mensen met een kerstwens konden deze tijdens de digitale kerst sing-in doorgegeven. “Vervolgens zijn deze wensen overgeschreven, versierd en geplastificeerd. Wie wil mag zelf ook een wens in de boom hangen. Zo wordt deze boom een teken van verbondenheid en van hoop”, aldus Veerman. De kerstboom blijft tot zondag 28 december 2020 staan.

1 gedachte over “Tientallen wensen in kerstboom bij kerk, maar er kunnen er nog meer bij”

Plaats een reactie

*=Verplicht veld