Japans restaurant Oishi Fusion

Tientallen ondernemers komen af op ondernemersontbijt gemeente

SLIEDRECHT – Drukte in de hal van het gemeentekantoor aan de Industrieweg donderdagmorgen. De gemeente Sliedrecht organiseerde vanaf 07.30 uur een ondernemersontbijt. Zo’n 45 Sliedrechtse zzp’ers en directeuren van Sliedrechtse bedrijven kwamen op de première af.

Het was namelijk de eerste keer dat het ondernemersontbijt door de gemeente was georganiseerd. (Foto Peter Donk / Sliedrecht24)

Tekst gaat verder onder tweet.

Wethouder Ton Spek (CDA) opende als waarnemend portefeuillehouder Economie de bijeenkomst en leidde meteen een spreker in. Directeur Pamela v.d. Kruk van Stichting Welzijnswerk Sliedrecht vertelde over de contacten en mogelijkheden bij haar organisatie als het gaat om de dementievrije gemeente Sliedrecht. Over de mogelijkheden voor ondernemers om informatie in te winnen, hoe hulp te krijgen en antwoorden op vragen te krijgen. Niet alleen bij bijvoorbeeld gevallen van dementie, maar ook als het gaat om mantelzorg en ondersteuning. Het was een mooie keuze van de gemeente om naast een voortreffelijk ontbijt met een spreker te komen.

Tekst gaat verder onder tweet.

‘Lekker tijdstip’
Het ondernemersontbijt was eerder geopperd onder vertrokken wethouder Hans Tanis (SGP). Accountmanager bedrijven Ester Smit van de gemeente Sliedrecht pakte het initiatief op en was donderdagmorgen als een heuse gastvrouw aanwezig. Voor ondernemers ‘een lekker tijdstip’, want voor de deuren van hun zaken open zouden gaan, hadden zij het ondernemersontbijt alweer achter de rug. Het netwerken op de nuchtere maag en dat viel beslist niet verkeerd. Op naar een tweede keer! 

Plaats een reactie

*=Verplicht veld