Tien avonden leren bloemschikken in bibliotheek AanZet

SLIEDRECHT – De Crocus afdeling van de vereniging Groei & Bloei afd. Alblasserwaard organiseert tien bloemschikavonden in bibliotheek AanZet aan Scheldelaan 1. De cursus is de komende maanden met uitzondering van juli en augustus. De eerstkomende avonden zijn woensdag 3 en woensdag 17 mei 2023 (twee per maand) tussen 20.00 – 22.00 uur.

Het bloemschikken is voor zowel gevorderden als voor beginnende deelnemers geschikt. (Stockfoto)

Er wordt les gegeven door professionele bloemisten, waardoor je ervan verzekerd bent een mooi eigentijds bloemstukje mee naar huis te nemen. De materialen komen vers van de veiling, wat waarborgt dat het bloemstuk twee tot drie weken houdbaar is.

Tekst gaat verder onder tweet.

Kosten
De prijs voor tien avonden bloemschikken bedraagt € 180,00 per jaar. Deze prijs is inclusief ondergrond (schaal, bloempot of krans). Koffie of thee met soms een versnapering is inbegrepen.

Lid of geen lid
Om aan de cursusavonden bloemschikken mee te doen, moet je wel lid te zijn van de vereniging Groei & Bloei afd. Alblasserwaard. Dat kost € 85,00 per jaar. Je ontvangt dan iedere maand het tijdschrift Groei & Bloei en daarnaast kan je gratis deelnemen aan lezingen, kofferbakruilbeurzen, tuinbezoeken e.d. Voor € 25,00 kunnen niet-leden ook een keer meedoen met een cursusavond bloemschikken (altijd vooraf aanmelden). Besluit je daarna om lid te worden, dan wordt het verschil met je verrekend.

Aanmelden
Wanneer je een keer bent verhindert, dan mag een vervanger jouw plaats innemen. Ben je ziek, dan probeert de cursusleiding het bloemstuk voor je te maken en bij je thuis te brengen. Geen enkel bloemstuk zul je dus te hoeven missen. Voor vragen en aanmelden, mag je contact opnemen met Alie Stout, tel. 0184 – 612224 of mailen naar: aliestout@kpnplanet.nl

Plaats een reactie

*=Verplicht veld