Het Theehuis in Feitsmapark officieel geopend

SLIEDRECHT – Het Theehuis dat onlangs is verplaatst van het Dr. Willem Drees park naar het Burgemeester Feitsmapark is woensdagmorgen 25 januari 2017 officieel geopend op de nieuwe locatie.

Met het geven van dit cadeau verklaarde Jim Bijlstra Het Theehuis officieel geopend. (Foto Martin Dekker / Sliedrecht24)

Voorzitter van het college van bestuur van SPON, Jim Bijlstra, heette de aanwezigen welkom en overhandigde de medewerkers van Het Theehuis, tevens leerlingen van Praktijkschool de Sprong en School Bleyburgh, een cadeau, een handige keukenmachine. Andere sprekers tijdens de opening waren wethouder Hanny Visser-Schlieker (PRO Sliedrecht) van de gemeente Sliedrecht, directeur school Bleyburgh (VSO), Ton Munnik en directeur Praktijkschool De Sprong, Bart van Noordenne. Na afloop van de speeches boden de leerlingen de aanwezigen wat te drinken aan.

Praktijkvak / stageplek
Het Theehuis is een samenwerkingsproject van de Gemeente Sliedrecht, SPON, Praktijkschool de Sprong en school Bleyburgh (VSO). Voor de leerlingen is Het Theehuis een praktijkvak of stageplaats. Maandag en donderdag zijn de leerlingen van De Sprong aanwezig en op dinsdag en vrijdag de leerlingen van school Bleyburgh. Beheerder en onderwijsassistent Angélique von Söhsten is beheerder van Het Theehuis. Het Theehuis ging 10 mei 2011 open.

1 gedachte over “Het Theehuis in Feitsmapark officieel geopend”

Plaats een reactie

*=Verplicht veld