Japans restaurant Oishi Fusion
Firma De Vries

The GhostHunters helpen bij vermissingen of paranormale zaken

SLIEDRECHT – Op jacht naar spoken is wel een vrij letterlijke vertaling voor The GhostHunters, maar soms komt het er wel op neer. De onderneming werkt vanuit Sliedrecht en helpt bij onverklaarbare zaken of vermissingen. Of het horen van geesten in gebouwen en huizen of andere panden. Oprichter en eigenaar Jeremy Mastenbroek helpt graag als er een vraag komt.

The GhostHunters willen graag onderzoek doen in de oude watertoren, 33 meter hoog. De oude watertoren is gebouwd in 1886. (© Archieffoto RPAS Peter Donk / Dronetv.nl) 

Mastenbroek begon met The GhostHunters, nadat hij in contact kwam met verschillende mensen met vragen over
onverklaarbare dingen. “Je moet dan denkn aan geluiden in huis en dat soms ‘aanvoelen’ na het overlijden van een naaste of geliefde. Wij onderzoeken wat er is gebeurd. Soms kan je mensen gerust stellen”, vertelt Mastenbroek.

Toegang
Soms gaat The GhostHunters op onderzoek uit in een oud gebouw. Mastenbroek: “Mensen denken dat het er spookt. Een gebouw dat we zouden willen onderzoeken is de watertoren op het Watertorenterrein. We krijgen daarvoor geen toegang van de eigenaar.” De Watertoren en het terrein is geen grond van de gemeente Sliedrecht. De eigenaar is Watertoren B.V. 

Contact
Wie met The GhostHunter in contact wil komen, kan een e-mail sturen naar: Jeremy Mastenbroek, info@theghosthunters.nl

4 gedachten over “The GhostHunters helpen bij vermissingen of paranormale zaken”

  1. Over ghosthunters gesproken…. het is toch nog geen 1 april of zo? Wat een stom gedoe zeg… Geloof je het zelf? En dan klagen dat je geen toegang krijgt tot een gebouw… Hahahahaha.. iemand met een dergelijk niveau kán ik gewoon niet serieus nemen. En ja….gelukkig ben ik bijna weg…. sliedrecht was slechts een tussenlanding om het zo maar te zeggen!

  2. Wat ik nu wel eens zou willen weten ….. wie heeft afgelopen zomer dat mini‐vlaggetje op de watertoren gezet ?

  3. En dat in een refo-dorp? Ze moeten niets hebben van geesten en ander occult gedoe. Je kan wachten op commentaar.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld