Tal van activiteiten bij SOJS tijdens voorjaarsvakantie

SLIEDRECHT – Tijdens de voorjaarsvakantie, van zaterdag 17 februari t/m zondag 25 februari 2024, organiseert Stichting Open Jeugdwerk Sliedrecht (SOJS) tal van activiteiten. Blader hier online door de website van SOJS om je aan te melden. 

De activiteiten op een rij:

 • IJssculpturen, leeftijd 6 t/m 12 jaar
  “Wordt een echte ijscarver en ga aan de slag met het maken van een prachtige creatie uit een blok ijs. Tips en trucs van echte ijsmeesters, leer je hoe je een glinsterend ijsblok kunt veranderen in een prachtig kunstwerk. Snijden, hakken, vormgeven; voor je het weet, heb je het onder de knie. Laat je meevoeren door de fonkelende wereld van ijs en wie weet wat voor meesterwerk er onder jouw handen tevoorschijn komt. Dus, klaar om iets cools te maken?”

  Datum: 20-02-2024
  Leeftijd: 6 t/m 12 jaar
  Tijden 12:00-14:00 uur
  Locatie: Maaslaan 10
  Kosten: € 7,50

 • Workshop gezond snoep maken, leeftijd 5 t/m 12 jaar Plusgroep
  “Culinair kunstenaar en mede oprichter van de Supperclub Amsterdam komt een workshop gezond snoep maken, deze workshop wordt gehouden bij S.O.J.S! Wij vinden het belangrijk dat kinderen weten wat ze eten, zodat ze ook weten dat er gezond gesnoept kan worden!! De kinderen krijgen van Sjef Torrie en zijn partner een door hem ontwikkeld gezond snoeppakketje waar zij zelf snoep mee kunnen maken. De ingrediënten zijn allemaal vegan, dat is Thor’s specialiteit! Wat zit er in het pakketje wat de kinderen gaan maken tijdens deze activiteit: En vel van mango- of bessenpuree, verse dadeldrop, zoethout, Engelse drop, muntdrop, een chocokoekje, stukje kokos, wat dadelpuree, een lolly van abrikozenpuree, een velletje ouwel en wat bieten- of wortelverf. De ingrediënten worden samen met een houten mesje verpakt in vetvrij papier en als placemat opgerold aangeleverd. Zijn jullie ook zo benieuwd naar deze heerlijke traktatie? Kom dan gezellig met Sjef Torrie snoep maken op donderdag 22 februari! Dit is een plusgroep, dit houdt in dat er een kleinere groepssamenstelling is en extra begeleiding vanuit S.O.J.S. Bedoelt voor kinderen die op het speciaal onderwijs zitten of om een andere reden wat extra aandacht/structuur nodig hebben.”

  Waar: Maaslaan 10
  Kosten: €5,-
  Leeftijd: 5 t/m 12 jaar

 • Workshop gezond snoep maken, leeftijd 5 t/m 12 jaar
  “Culinair kunstenaar en mede oprichter van de Supperclub Amsterdam komt een workshop gezond snoep maken, deze workshop wordt gehouden bij S.O.J.S! Wij vinden het belangrijk dat kinderen weten wat ze eten, zodat ze ook weten dat er gezond gesnoept kan worden!! De kinderen krijgen van Sjef Torrie en zijn partner een door hem ontwikkeld gezond snoeppakketje waar zij zelf snoep mee kunnen maken. De ingrediënten zijn allemaal vegan, dat is Thor’s specialiteit! Wat zit er in het pakketje wat de kinderen gaan maken tijdens deze activiteit: En vel van mango- of bessenpuree, verse dadeldrop, zoethout, engelse drop, muntdrop, een chocokoekje, stukje kokos, wat dadelpuree, een lolly van abrikozenpuree, een velletje ouwel en wat bieten- of wortelverf. De ingrediënten worden samen met een houten mesje verpakt in vetvrij papier en als placemat opgerold aangeleverd. Zijn jullie ook zo benieuwd naar deze heerlijke traktatie? Kom dan gezellig met Sjef Torrie snoep maken op donderdag 22 februari!”

  Waar: Maaslaan 10
  Kosten: €5,00
  Leeftijd: 5 t/m 12 jaar

 • FIFA 24 toernooi, leeftijd: 10 t/m 26 jaar
  “Ben jij de onbetwiste koning van het virtuele voetbalveld? Grijp dan nu je kans en schitter in het FIFA 24 toernooi van SOJS. Een sensationeel evenement dat je niet mag missen! Dit toernooi is de ultieme test voor elke gamer, en het belooft een onvergetelijke ervaring te worden. De winnaar maakt kans op een waardebon van maar liefst €60,- ! (Inwisselbaar bij een winkel of webshop naar keuze).”

  Datum: 23-02-2024
  Tijd: 19:00 – 21:00 uur
  Locatie: Maaslaan 10 (jongerencentrum)
  Kosten: €2,-

 • Gel blasteren, leeftijd: 12 tot 18 jaar
  “Ben jij klaar voor een nieuw en spannend avontuur dat je nooit zult vergeten? Maak dan kennis met Gel Blasteren, een geweldige gevechtsmissie waarbij je waterballetjes op elkaar schiet voor de ultieme sensatie! We verzamelen op Parallelweg 17 in Sliedrecht om 19:00 uur voor een avond vol plezier!”

  Datum: 22-02-2024
  Tijd 19:00 uur tot 21:00 uur
  Locatie: Parallelweg 17, Sliedrecht
  Kosten: €2,-

 • ‘Frozen Friday’ schaatsen in Dordrecht, leeftijd: 12 t/m 26 jaar
  “Op zoek naar een toffe winterbeleving in de vakantie? Zet je schrap voor de ultieme disco-ervaring op het ijs! Op vrijdag 23 februari gaan de jongerenwerkers naar de schaatsbaan in Dordrecht. Wil jij er graag bij zijn? Geef je dan op via de website.”

  Datum: vrijdag 23 februari 2024
  Tijd: 19.30 verzamelen in Dordrecht tot 23.00 uur (Fanny Blankers-Koenweg 10, 3318 AX Dordrecht)
  Kosten: de activiteit is gratis als je eigen schaatsen hebt, anders betaal je €4,50 (voor schaatshuur)
  Let op! Eigen vervoer.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld