Synergos begint het turnseizoen met mooie resultaten

ROTTERDAM / SLIEDRECHT – Zaterdag 18 november 2023 waren de eerste districtswedstrijden voor de turnsters van omnisportvereniging Synergos. Deze wedstrijden vonden plaats in de topsporthal in Rotterdam.

Op de foto v.l.n.r. de jonge turnsters Inge de Haan, Maryse van de Bos en Noa Teeuw. (Foto omnisportvereniging Synergos)

In wedstrijd ronde 2 kwamen Inge de Haan, Maryse van de Bos en Noa Teeuw in actie. Na een goed begin op balk, turnden ze een stabiele wedstrijd met mooie punten op de verschillende onderdelen. Zo behaalde Maryse op sprong een eerste plaats, op brug een derde en op balk een vierde plaats. Noa werd 2 op brug en gedeeld 4 op balk en Inge werd tweede op sprong. Dat betekende voor de meerkamp dat Inge in een deelnemersveld van 24 turnsters de elfde plaats behaalde, Noa werd zevende en Maryse wist de tweede plaats te behalen.

Tekst gaat verder onder foto.

Op de foto de turnsters Allina Zabi en Jinte Westerhout. Vooraan Romy van Aken en Fen de Waard. Vere Toonen moest helaas voor de prijsuitreiking weg. (Foto omnisportvereniging Synergos)

Niveau hoger
In wedstrijd 3 deden de meisjes uit de middenbouw mee. Zij deden vorig seizoen mee bij niveau 4, maar door de goede resultaten die ze toen behaalden deden ze nu een niveau hoger mee. Ze komen nu dus uit op niveau 3. Romy van Aken behaalde de 16de plaats met een vierde plaats op sprong, Jinte Westerhout werd vijftiende, Allina Zabi kwam op plaats negen en zij had de vierde plaats op de brug, Vere Toonen werd zesde en behaalde de vierde plaats op de balk. Fen de Waard werd individueel eerste met een tweede plaats op balk en vijfde op de vloer. Behalve een individueel resultaat behaalden ze ook als team een mooie prestatie met een tweede plaats.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld