Japans restaurant Oishi Fusion

Swing Market op Kerkbuurt officieel geopend

SLIEDRECHT – De tweede Swing Market van Nederland is geopend in Sliedrecht. Na Rotterdam (Keizerswaard) werd de winkel aan de Kerkbuurt zaterdagochtend 11 maart 2017 officieel geopend.

De officiële opening door wethouder Hanny Visser-Schlieker. De winkel was al enige tijd open en biedt producten tegen lage prijzen aan. (Foto Sliedrecht24)

Bij de Swing Market kan iedereen terecht, dus ook mensen ‘met een gevulde portemonnee’. Oprichter van de Stichting Swing Market Marij de Ronde legde kort voor de opening op straat aan tientallen mensen voor de winkel uit dat een start met de kerst niet doorging, omdat het met het onderkomen niet rond kwam.

Tekst gaat onder video verder.
Oprichter Marij de Ronde voert het woord kort voor de opening. (Video Sliedrecht24)

Nu zit de Swing Market op de plaats waar voorheen Pinokkio zat, voorheen de outlet Van der Aa op de Kerkbuurt. Wethouder Hanny Visser-Schlieker (PRO Sliedrecht) opende vervolgens de zaak door een lint voor de deur door te knippen.

Tekst gaat onder video verder.
Wethouder Hanny Visser-Schlieker aan het woord. (Video Sliedrecht24)

De winkel is maandag open van 10.00 – 17.00 uur, dinsdag t/m vrijdag van 09.00 – 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 – 16.00 uur. De Ronde hoopt binnenkort in de Rotterdamse wijk Krooswijk de derde Swing Market in Nederland te openen. De Swing Market werkt uitsluitend met vrijwilligers.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld