Supportersreis naar halve finale Nationale Bekertoernooi Heren1

SLIEDRECHT – Gaat Sliedrecht Sport Heren1 zich voor het eerst in de geschiedenis plaatsen voor de finale van het Nationale Bekertoernooi?  Om die beslissing donderdag 24 januari 2019 live mee te kunnen wordt er een busreis voor fans georganiseerd naar de halve finale tegen Dynamo in Apeldoorn. 

Driemaal is scheepsrecht stelt de volleybalvereniging. Heren 1 heeft zich voor het derde jaar op rij naar de halve finale van het bekertoernooi geknokt. Deze keer is Dynamo uit Apeldoorn de tegenstander. (Archieffoto Peter Verheijen)

Om 17.00 uur is het vertrek bij De Basis. Vanaf 19.30 uur wordt er gespeeld in het Omnisport Apeldoorn. Een half uur na het einde vertrekt de bus weer terug naar Sliedrecht.

Volop kansen
Om deze historische wedstrijd live mee te maken organiseert Sliedrecht Sport een fanreis met de luxe touringcars van Verschoor Reizen. Saillant detail is dat de blauw-witten vorig jaar nog van Dynamo wonnen in de 1/8e finales van de Beker. Volop kansen dus om dit jaar de laatste stoot naar de finale te maken.

Aanmelden
Wie mee wil naar Apeldoorn moet zich aanmelden. Dat kan tot en met maandag 21 januari 2019, 18.00 uur.  Je doet dat door een e-mail te sturen naar: busreis@sliedrechtsport.nl. De kosten bedragen slechts € 15,– per persoon voor een retourtje.

Dames1
Sliedrecht Sport Dames1 spelen donderdag 31 januari 2019 hun halve finale in het Bekertoernooi. Die is thuis tegen Eurosped.

Een reactie plaatsen

*=Verplicht veld