Sunday Jazz concert Bigband Blast! in theater De Lockhorst

SLIEDRECHT – In samenwerking met Stichting Sliedrecht en Cultuur geeft Bigband Blast! een aantal Sunday Jazz concerten. Zondag 9 april 2017 om 15.00 uur is de eerste van dit jaar. Dan spelen in theater De Lockhorst niet één maar twee bigbands tijdens een ‘Double Trouble.’

De twee optreden de bigbands: Bigband Blast! en de Windmill Bigband. 

Het wordt een bijzonder concert. Bigband Blast! en de Windmill Bigband uit Alblasserdam treden op met een bijzondere reden. Dit toporkest is na 32 jaar opgehouden te bestaan, maar de alumni komen nog één keer bij elkaar voor dit duo- en definitief afscheidsconcert. Deze semiprofessionele formatie was jarenlang een begrip in de Nederlandse bigband scene. De Windmill Bigband won jazz-prijzen in Hoofddorp en Enschede en trad op met artiesten als Laura Fygi, Mike Boddé en Xandra Willis. Deze band verdient het om nog één keer in de schijnwerpers te staan met als klap op de vuurpijl een unieke compositie speciaal geschreven voor de twee bigbands samen!

Reserveren
Kaarten zijn te koop bij Fa. de Vries, Kerkbuurt 25 of aan de kassa van theater De Lockhorst, Sportlaan 1. De kosten bedragen € 7,50 per concert.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld