Stickeractie voor jeugdzomerevenement KNOTS begonnen

SLIEDRECHT – Vrijdag 28 juni 2019 is de KNOTSgekke-stickeractie van start gegaan. Geheel volgens traditie kocht wethouder Hanny Visser-Schlieker (PRO Sliedrecht) van Sociaal, Zorg en Welzijn de eerste raamsticker voor op haar auto. Het zomerjeugdevenement wordt in de laatste week van augustus gehouden op het ijsbaanterrein aan de Lijsterweg. 

Wethouder Visser met de eerste verkochte sticker. (Foto SOJS)

Met de stickeractie hoopt organisator Stichting Open Jeugdwerk Sliedrecht voor vrijdag 23 augustus 2019 een bedrag van €2000,- op te halen. Het geld wordt gebruikt voor gereedschap, verf, drinken en materiaal voor de knutselhut aan te schaffen. Steun jij ook? Dan krijg je een raamsticker. Je blijft daarna als ‘KNOTSgekkie’ op de hoogte van de tussenstand en het uiteindelijk opgehaalde bedrag.
 
Opties
Als KNOTSgekkie kun je uit twee mogelijkheden kiezen: 
Optie 1: Voor € 25,- krijg je een raamsticker en wordt jouw naam vermeld op het KNOTSgekkiebord bij de ingang van het terrein.
Optie 2: Voor € 50,- wordt een hut waar de kinderen aan bouwen naar je vernoemd door middel van een goed leesbaar bord. Je bepaalt zelf welke naam op het bord komt te staan. Hiernaast krijg je ook een raamsticker en vermelding op het KNOTSgekkiebord

Informatie en aanmelden
Wie meer wil weten of mee wilt doen kan contact opnemen per e-mail met:  [email protected] of bellen naar: 0184-414273.

1 gedachte over “Stickeractie voor jeugdzomerevenement KNOTS begonnen”

  1. Vroeger had je Doe Wat in Megga hal en de TP hal en later in De Bonkelaar, je keek er elke zomervakantie naar uit, zeker naar het ijsje van Huib Verheul.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld