Stichting Open Jeugdwerk organiseert workshops

SLIEDRECHT – Vanaf 29 oktober 2015 organiseert Stichting Open Jeugdwerk Sliedrecht (S.O.J.S.) diverse talentenworkshops. Elke workshop bestaat uit 6 bijeenkomsten, waarvan de laatste bijeenkomst een presentatie is voor ouders, opa en oma, broers, zussen en vrienden. De presentaties variëren van galerij, tentoonstelling, veiling tot en met een modeshow.

De eerste in de rij workshops is de mozaïekworkshop ‘Stukje bij Beetje’, voor kinderen van 6 tot 12 jaar. (Foto S.O.J.S.)

Een deskundige docent/begeleider geeft de workshops in het zogenoemde ‘eetcafé’ in het jongerencentrum. De medewerkers van S.O.J.S. zorgen voor een kop thee of sap en een koekje. Alle workshops kosten € 15,00 per persoon. De talentenworkshops van vorig jaar waren volgens S.O.J.S. een succes. De jongerenwerkers stellen bij de workshops creativiteit en plezier voorop.

Mozaïkworkshop
De mozaïkworkshop loopt van 29 oktober tot en met 10 december 2015 en duurt van 15.30 tot 17.00 uur. Docente Margret van den Berg van artstudio Just Me geeft de workshop. Inschrijven kan via [email protected] of via tel. 0184-414273.

Meer workshops
In 2016 volgen ook nog een kook- en creaworkshop en de workshops ‘meubels pimpen’ en ’textiel bewerken’. Zie voor meer informatie onze agenda of de website van S.O.J.S.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld