Stichting Creatief Centrum vraagt online om geld

SLIEDRECHT – Op papier is met de gemeente Sliedrecht nog niets geregeld, maar stichting Creatief Centrum Sliedrecht vraagt al wel om geld te doneren. Dat doet het bestuur online via de Dream or Donate-service. De stichting wil een onderkomen voor creatievelingen in de voormalige school Bleyburgh aan de Maaslaan.

De oproep is online gezet door initiatiefnemer voor het Creatief Centrum kunstenaar Johan Huijzer. (Archieffoto via Johan Huijzer)

“Wij zijn stichting Creatief Centrum Sliedrecht en zonder enige financiële middelen willen wij in Sliedrecht voor de gemeenschap maar ook voor de regio een creatief centrum oprichten waar men terecht kan voor creatieve bezigheden, maar ook voor de minder bedeelden een steun kunnen zijn om gewoon deel te nemen zonder kosten met de activiteiten in het centrum”, luidt de openingstekst. Op de website schrijft de stichting: “Wij hebben uw gift hard nodig!” en wordt het plan uitgelegd. 

Bijdrage
Organisatorisch is er volgens de stichting al veel werk verzet. “Het fundament is er, de locatie is er en de morele steun van vele kanten is er ook. Echter voor het slagen van Creatief Centrum Sliedrecht is er meer nodig dan ons initiatief en inzet, dus doen wij een beroep op u. Met uw bijdrage kan Creatief Centrum Sliedrecht ook in ons Baggerdorp een succes worden!”

Plaats een reactie

*=Verplicht veld