Sterke prestaties van Hogendoorn en De Ridder

DORDRECHT / SLIEDRECHT – Het tweede weekend van de regiokampioenschappen stond zaterdag 18 november 2017 niet in Den Haag, maar in Dordrecht op het programma voor Zwem- en Polovereniging Door Water Fit (DWF).

DWF-zwemsters Puck Hogendoorn en Aniek de Ridder hadden zich geplaats voor het regiokampioenschappen korte baan. (Foto DWF)

Nadat vorige week Bob Hogendoorn zichzelf mocht tonen op de 50 meter vrije slag in Den Haag. Was het deze keer de beurt aan zijn zusje Puck en mede-zwemster Aniek de Ridder om ook op de 50 meter vrije slag een goede race neer te zetten.

Persoonlijke record
Beide dames mochten uiteindelijk terugkijken op een goede wedstrijd en kunnen met vertrouwen de rest van het seizoen tegemoet zien. Het tweede weekend van de regiokampioenschappen werd gezwommen in Dordrecht, waardoor de zwemsters niet al te ver van huis hoefden om te zwemmen. Puck was als eerste aan de beurt en wist haar eigen persoonlijke record met 0,03 seconden te verbeteren. Dit was goed voor een 20e plaats in de categorie junioren 1 bij de meisjes.

Uitrusten
Als tweede en laatste DWF-zwemmer was Aniek de Ridder aan de beurt. Zij komt uit in de sterk bezette categorie junioren 3 en wist er tevens een goede race uit te persen. Dit resulteerde voor haar in een tijd van 34,48 seconden, wat nipt boven haar persoonlijke record is. De zwemselectie van DWF heeft nu even tijd om uit te rusten en te trainen voor de eerstvolgende wedstrijd zaterdag 2 december 2017, wanneer de derde wedstrijd van de regio West competitie op het programma staat te Alblasserdam.

Een reactie plaatsen