Steekincident blijkt conflict in woning

SLIEDRECHT – In de Geulstraat is vrijdag 19 november 2021 een conflict in een woning geweest, waarbij een vrouw (21) is aangehouden voor belediging. Een man is meegenomen door een ambulance. Aanvankelijk meldde de politie via een persalarm dat er een steekincident was. 

De mediavoorlichting van de politie Rotterdam kon vrijdag- op zaterdagnacht nog geen details geven. Zondagmorgen 21 november 2021 kon dat wel. “Het incident was rond 22.25 uur. Daar aangekomen was een man erg onrustig, waarbij vernielingen werden gepleegd. Deze man is uiteindelijk meegenomen door de ambulance en krijgt de zorg die hij nodig heeft. Een betrokkene bij dit incident, een 21-jarige vrouw uit Hendrik-Ido-Ambacht, is aangehouden voor belediging van de politie”, zegt woordvoerder Martine Kester van de politie Rotterdam. 

9 gedachten over “Steekincident blijkt conflict in woning”

 1. mooi om te zien dat genoeg mensen in dit dorp hun mening klaar hebben liggen. ongefundeerde meningen, dat wel. Ik woon onder de woning waar dit gebeurd is, er was geen kleurtje te bekennen hoor! Deze witte bovenbuurman van ons neemt graag een snuifje en een drankje, dat kan natuurlijk niet altijd goed gaan. Chapeau aan de internethelden hieronder, de ware kleur van Sliedrechters komt altijd vanzelf naar boven drijven.

  Gr. nummer 60 van de Geulstraat

 2. Het zou toch zo mooi zijn als mensen de context afwachten ipv direct te oordelen en te strooien met allerlei niet onderbouwde argumenten en/of verwijzing naar doelgroep.

  Wel willen weten waarom een ambu en Politie komt.. actief zoeken om te weten wie t aangaat ofwel vanwege ramptoerisme, om vervolgens een hoek op te gaan die nergens op slaat.

  Huiselijke twist is al vervelend genoeg en zeker als er slachtoffers vallen. Hoop dat het hen goed afgaat.

 3. Door de rellen in Rotterdam kon de politie vrijdag en zaterdag geen juiste informatie verstrekken.
  Zondagmorgen nam de politie de tijd om de redactie te woord te staan.
  Het persalarm, dat door de politie was gegeven, meldde een steekincident.
  Zondagmorgen gaf de politie een andere verklaring.
  ‘Het ging hier niet om een steekincident’, aldus de politie.
  Het bericht is inmiddels door de redactie aangepast.

 4. Redactie Jullie doen alleen wat je behoort te doen en kom alleen met gecontroleerde informatie die je werd aangeleverd. En zo hoort het ook. Het is dan zo makkelijk voor de “lezer” om bij tegenstrijdige informatie (achteraf) de schuld bij anderen te leggen! Bah.. Respect voor verslaggevers is best op zijn plek. Ze doen hun best om ons van informatie te voorzien… en voor niets! Als het je niet aanstaat kies je toch gewoon een andere bron?! Bedankt Peter en team..

 5. Beste,

  De bron is de politie. Die geeft de media een persalarm en meldt een steekpartij.
  Misschien moet je eerst eens een waarom vraag stellen voor je met beschuldigingen en verwijten komt.
  We hebben je reactie in correct Nederlands gezet, zodat andere lezers het normaal kunnen lezen.

 6. Er is geen (..) gebeurd.
  Die jongen heeft gewoon op een ruit geslagen en heeft daardoor een slagader opengehaald.
  Ik snap ook niet hoe Sliedrecht24 met idee komt dat der een steekpartij is geweest maar dat was helemaal niet zo.
  Zo zie je maar dat de krant van tegewoordig ook gewoon onzin schrijft.
  Het gaat ze alleen maar om een goed verhaal.

 7. Helemaal goed Aart, we hebben de strijd verloren al jaren geleden en dat is niet meer terug te halen
  Het zit nu verweven in de Nederlandse cultuur en waar of wanneer het mis gegaan is ?
  Ik denk door het binnen halen van de werkmigranten en heel veel fouten van de regering en als je nu via de media hoort dat er nog partijen in de regering zitten die er nog meer binnen willen halen wordt het alleen maar gekker want al die mensen die ze nu binnen willen halen kunnen de weelde die wij hier in het westen hebben niet aankunnen. Ze hadden de Zwitserse regels moeten gebruiken : (je kan binnen komen maar zodra het werk op is dan moet je weer terug naar land van herkomst en je krijgt geen verblijfsvergunning) !

 8. Triest dat dit allemaal gebeurt, maar als je ziet hoe het in de stad Rotterdam uit de hand is gelopen met de rellen!!! Bizar!!
  Keek goed naar de beelden dan zie je en hoor je wat voor mensen het zijn. Vul dit zelf in, want anders discrimineer ik.
  Het gaat echt niet goed in Nederland. Rotterdam lijkt ver weg maar ligt dicht bij Sliedrecht.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld