Startavond in CJMV-gebouw kunstproject thema ‘engelen’

SLIEDRECHT – In het CJMV-gebouw aan Stationsweg 29 gaat woensdag 24 mei 2023 een kunstproject van start met als thema ‘engelen’. Deelnemers gaan op creatieve wijze met dit thema aan de slag bericht de evangelisatiecommissie van de Hervormde Gemeente Sliedrecht.  Iedereen die iets met kunst en/of met dit thema heeft, is welkom op deze startavond, aanvang 20.00 uur. De toegang is vrij.

In november 2023 is het de bedoeling om een open avond te houden voor belangstellenden, waar het resultaat te bewonderen valt en wordt besproken. Er is dan ook een muzikale omlijsting over dit thema. (Stockfoto)

Op deze avond vertelt ds. Gert Mink meer over engelen in de Bijbel, waarbij verder gekeken wordt dan een gevleugeld wezen. Er zijn veel soorten engelen in herkenbare en onherkenbare verschijningsvormen. Ook gaan de bezoekers met elkaar in gesprek over de mogelijkheid zelf een verbeelding te maken.

Uitwerken
Tijdens een tweede bijeenkomst vindt nadere invulling plaats voor diegenen die hun verbeelding willen uitwerken. Iedere deelnemer kan op zijn/haar eigen creatieve wijze aan de slag met schilderen, boetseren, zagen, knippen enzovoort. Dat kan individueel of in groepsverband. Meer informatie? Mail dan naar: info@echtbelangrijk.nl

Plaats een reactie

*=Verplicht veld