Start lotgenotengroep seksueel en huiselijk geweld bij Het Bonkelaarhuis

SLIEDRECHT – Seksueel en of huiselijk geweld is ingrijpend en heeft op verschillende wijzen invloed op je dagelijkse handelen en zijn. Hoe ga je ermee om? Wat kan je helpen en waar kan je terecht met jouw verhaal? Woendag 13 september 2023 begint er een lotgenotengroep in Het Bonkelaarhuis aan Bonkelaarplein 7. Deelname is gratis.

Levensingrijpende gebeurtenissen als deze, die zowel binnen als buiten het gezin plaatsvinden, kunnen lang invloed hebben op je leven. Erover praten is een eerste stap die je kan helpen. (Stockfoto)

In zes bijeenkomsten wordt over ieders ervaringen gesproken. Wat er met elkaar wordt gedeeld, is vertrouwelijk en blijft binnen de groep. Dat is de afspraak.

Helpen
Jouw ervaringen met lotgenoten delen, kan enorm helpen. De herkenning, erkenning en steun, die juist gelijkgestemden elkaar geven, zijn namelijk helpend in de verwerking. Het Bonkelaarhuis organiseert samen met stichting ‘Kunst uit geweld’ een aantal middagen voor mensen die te maken hebben gehad met seksueel- en/of huiselijk geweld.

Data en aanmelden
De bijeenkomsten zijn van 13.00 – 14.30 uur woensdag 13 en 27 september 2023, woensdag 11 en 25 oktober 2023 én woensdag 8 en 22 november 2023. Wie mee wil doen, kan zich opgeven voor de ‘Lotgenotengroep seksueel en huiselijk geweld’. Dat is mogelijk tot vrijdag 25 augustus 2023 bij Het Bonkelaarhuis, tel. 0184 420539 of per e-mail: info@bonkelaarhuis.nl.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld