Japans restaurant Oishi Fusion

Start kaartverkoop voor Europa Cup-wedstrijd Sliedrecht Sport Dames1

SLIEDRECHT –  Dinsdag 29 oktober 2019 begint de verkoop van kaarten voor de Europa Cup-wedstrijd van Sliedrecht Sport Dames1. De entreebewijzen voor de thuiswedstrijd woensdag 4 december 2019 tegen het Duitse Schwerin zijn verkrijgbaar op volleybal.nl/tickets. De wedstrijd begint om 19.30 uur. Volwassenen betalen voor een kaart € 10,– en kinderen € 5,– p.p. 

Wederom een onvervalste Nederland-Duitsland in sporthal De Basis, als Schwerin op bezoek komt in de Europa Cup. (Archieffoto Pim Waslander)
 
Dankzij het landskampioenschap 2018-2019 strijdt Sliedrecht mee in de CEV-cup (Europa Cup II). Daarin is de nummer 2 van de Duitse competitie van vorig seizoen, SSC Palmberg Schwerin, geloot. “Een Europese topploeg, waar de blauw-witten een zware dobber aan zullen hebben, maar waar toch ook altijd wel mogelijkheden liggen. Zeker thuis, in een volle De Basis”, zegt woordvoerder Rick v.d. Weg van Sliedrecht Sport.

3 gedachten over “Start kaartverkoop voor Europa Cup-wedstrijd Sliedrecht Sport Dames1”

  1. Ik wilde toch even laten weten, dat er ook bewoners in de aangrenzende wijk(en) Sporthal De Basis zijn, die weinig of geen last en geen bezwaar hebben tegen die extra parkeerdruk.
    Vorige keren was het prima geregeld met verkeersregelaars, die volleybal-bezoekers niet de wijk in lieten. Bovendien zijn het gewoon openbare parkeerplaatsen en is het maar enkele keren per jaar.
    Eigenlijk hoop ik er dit Europa-Cup seizoen nog wat langer last van te hebben, bij voorkeur tot de finale 🙂

  2. Succes Dames 1!!
    En dan nu maar hopen dat we deze keer niet meer en volgeparkeerde wijk komen te zitten….

Plaats een reactie

*=Verplicht veld