Japans restaurant Oishi Fusion
Firma De Vries

Start cursus improvisatietheater bij Zingen&Zo

SLIEDRECHT – Zingen&Zo doet alles met zingen, theater en dans. Vanaf maandag 12 september 2016 begint een cursus improvisatietheater voor volwassenen. Deze bestaat uit 8 lessen van anderhalf uur, van 19.30-21.00 uur. 

De cursus improvisatietheater is niet bedoeld voor kinderen en bestaat uit 8 lessen. (Foto Zingen&Zo)

Aan de cursus, die wordt gegeven aan de Merwestraat 16, kunnen maximaal 12 personen meedoen. “Bij deze cursus gaan we op een creatieve en speelse manier oefenen met ander gedrag. Bij improvisatie luidt namelijk de volgende strategie: wees niet voorzichtig, bij twijfel ‘ja’ en kijk niet uit (plan niet…)”, stellen cursusleiders Allian Wemmers en Elske Venderbos. 

Na cursus
In de 8 lessen leer je de basis van improviseren, namelijk status, accepteren, vertelkunst en veranderen. Vanderbos: “Na de cursus ken je verschillende speltechnieken. Je weet hoe je een scene draaiende kunt houden en interessant maakt. Je hebt geleerd hoe je vanuit niets iets heel groots kunt opbouwen. Je kent de opbouw van een verhaal/scene.” Na de cursus is het nog niet afgelopen. Eén keer in de maand ben je welkom om een avond te komen spelen. Je speelt dan met spelers die de cursus hebben afgerond en dus de basis van improvisatietheater kennen. Meer informatie over deze spelavonden volgt volgens Zingen&Zo na afloop van de volgende cursus.

Kosten en aanmelden
Het cursusgeld bedraagt €115,– p.p. Aanmelden kan online. Voor meer informatie kunt u op de website terecht, e-mail: contact@zingenenzo.info

Plaats een reactie

*=Verplicht veld