Stand van zaken herontwikkeling Burgemeester Winklerplein in gemeenteraad

SLIEDRECHT – De raad van de gemeente Sliedrecht belegt maandag 25 oktober 2021 een openbare beeldvormende vergadering. Op de agenda staat de consultatieworkshop Onderzoeksprogramma Rekenkamer Sliedrecht 2022 en de stand van zaken herontwikkeling Burgemeester Winklerplein. De vergadering begint om 20.00 uur in de tijdelijke raadzaal van partycentrum De Lockhorst, Sportlaan 1. 

Het Burgemeester Winklerplein. Inmiddels is een aantal woningen links bovenin en een kiosk al afgebroken. (© Archieffoto RPAS Peter Donk / Dronetv.nl)

Directeur van de Rekenkamer Sliedrecht Heleen van Rijnbach-de Groot gaat met de leden van de raad in gesprek over het onderzoeksprogramma voor 2022. Zij heeft een groslijst en de leden van de raad kunnen daar hun prioriteit in aangeven en onderwerpen toevoegen. Coördinator Rekenkamer Sliedrecht Elsemiek Smits-Muis is ook aanwezig. 

Betrokken partijen
Tijdens deze beeldvormende vergadering wordt er rond 21.30 uur een toelichting gegeven over de stand van zaken herontwikkeling project Burgemeester Winklerplein. De presentatie wordt gegeven door projectmanager Frank Engelen, de Ondernemersvereniging Burgemeester Winklerplein (Piet Boogaard, Machiel Pranger en Job Michon) en de Windroos (Erik den Breejen en Roald van den Broek).

Meepraten of meekijken
Je kunt meepraten en je hoeft je daar niet vooraf voor aan te melden. Wie thuis mee wilt kijken, kan dat hier online doen.

1 gedachte over “Stand van zaken herontwikkeling Burgemeester Winklerplein in gemeenteraad”

  1. kiosk op wat stenen na is af gebroken. was er de woningen boven primera/chinees zijn er nog. ruimte tussen primera en chinees verhuurd!

Plaats een reactie

*=Verplicht veld