Sportschool BE THERE klaar om open te mogen

SLIEDRECHT – Na vijf maanden brodeloos toezien hoe de wereld veranderde, gaan eindelijk de sportscholen weer open. In Sliedrecht, waar er aardig wat sportscholen zijn, opent bijvoorbeeld sportschool BE THERE dinsdag 25 mei 2021 om 08.00 uur haar deuren. Dat is in het nieuwe pand aan de Van Goghstraat 81.

“Nederland is nog steeds in de ban van het corona virus, maar de overheid kon niet langer de lockdown handhaven”, zeggen Peter Elschot en Bernadette Brus van BE THERE. Zij zijn blij dat zij dinsdag de deuren weer wijd open kunnen zetten. (Archieffoto Hans van der Aa / Sliedrecht24)

“Muziek aan, lichten aan en alles piekfijn in orde om na afspraak de sportieve klant weer aan het werk te zien. Na vijf maanden stilzitten is de klant weer toe aan beweging. Voor cardio en kracht, kan aan alles worden voldaan in deze sportschool met begeleiding van fysiotherapeut en coach”, zegt Bernadette Brus.

Tekst gaat verder onder tweet.

Stress
Het nieuwe pand oogt licht en heeft een groter werkoppervlakte dan op het vorig adres. Het ruikt er nog naar nieuw. Brus werd langzamerhand wanhopig van de stilte door de lockdown. “Het zal best even wennen zijn, zowel voor ons als voor de klant, maar we zijn er klaar voor”, zegt Brus. Haar vriend Peter Elschot vult aan: “Het heeft ons best stress opgeleverd, omdat we al eigenlijk begin maart 2021 open zouden gaan en we daar keihard naar toe hebben gewerkt.”

Begeleiding
Het nieuwe pand is ingericht om het een ieder naar de zin te maken. Ook hij staat als van ouds garant voor een persoonlijke begeleiding. Brus: “Ons aloude systeem werkt nog steeds. Wie begeleiding zoekt, kan dat van ons verkrijgen. Vanaf de eerste stap over de drempel.” Helaas ontbreekt een kantoorruimte voor Dressed up. “Maar voor ‘Slim… Afvallen’ kan je terecht op Molendijk 69, waar een prima kantoorruimte wacht in het pand van Beauty Fays”, vult Brus aan.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld