Sportcentrum Alblasserwaard officieel geopend

SLIEDRECHT – Wethouder Hans Tanis (SGP-ChristenUnie) heeft zaterdagmiddag 13 mei 2017 het Sportcentrum Alblasserwaard officieel geopend. Het fitnessbedrijf opgericht door Karim en Aman Khushiwal is gevestigd op Stationspark 850. Er waren veel belangstellenden bij de opening.

De openingshandeling door wethouder Tanis zaterdagmiddag rond 13.15 uur. (Foto Sliedrecht24)

Als doel is gesteld de kennis van het menselijk lichaam en fascinatie voor sport te gebruiken voor het bevorderen van algehele welzijn van onze sporters op een hele leuke manier. Voor het behalen van hun doel is sinds december 2016 de luxe kantoorvilla aan Stationspark verbouwd. De herinrichting tot sportcomplex is inmiddels achter de rug. Er kan vanaf nu dagelijks gesport worden. Wie meer wil weten, kan terecht op de website van Sportcentrum Alblasserwaard.

‘Voorbeeld’
De wethouder economie is positief over het nieuwe sportcentrum. Tanis: “Jullie onderneming is een mooie aanvulling voor het bedrijfsleven. Jullie hebben de droom gerealiseerd. En elke dag krijgen jullie aanmeldingen. Dat vind ik leuk. Wij wensen jullie van de kant van de gemeente succes. Jullie zijn een voorbeeld in Nederland. Hier leven jullie al lang en jullie hebben hier een bestaan opgebouwd.”

Een reactie plaatsen