Sport Fysiek begint weer met jeugdlessen

SLIEDRECHT – Vanaf maandag 30 augustus 2021 beginnen bij Sport Fysiek aan Deltalaan 217 weer de lessen voor de jeugd. Kinderen kunnen voor € 21,50 per maand kiezen voor freerunning, kickboksen of streetdance. Het abonnement is dus onbeperkt! Je mag zelfs drie sporten combineren.

Sport fysiek heeft een grote hal speciaal ingericht voor freerunning en parkour. De hal bevat obstakels, rekken om aan te zwaaien, een vrije vloer voor tricking en een foam pit. (Foto Sport Fysiek)

Voor de allerkleinsten van 4 en 5 jaar en voor kinderen met een beperking is er een speciaal uurtje freerun en parkour. Voor de leeftijd vanaf 6 jaar zijn er lessen in de vechtsport kickboksen, freerunning en streetdance. Elke zaterdag is de freerunhal open om vrij te trainen. Dat wat je hebt geleerd, kan je op zaterdag onder toezicht zelfstandig oefenen. Freerunning of kickboksen op de bokszak en natuurlijk staat de muziek aan om de pas geleerde dans moves te laten zien.

Informatie
Wil je meer weten, dan kan je kijken op de website van Sport Fysiek, mailen naar [email protected] of bellen naar tel. 0184-208590. Vraag naar Betty of Lucien. 

Plaats een reactie

*=Verplicht veld