Oishi Fusion

Spinnen bij Sport Fysiek voor het goede doel

SLIEDRECHT – Judith Lanser van de Ambulancedienst Zuid-Holland Zuid spinde maandagavond 23 november 2020 een uur voor Stichting Ambulancewens. Dat deed ze samen met anderen bij Sport Fysiek aan de Deltalaan 217. 

Samen met tien andere spinners probeerde zij in een uur tijd zo veel mogelijk kilometers te maken. Met begeleiding van opzwepende muziek zat het tempo er goed in! Judith Lanser staat rechts op de foto. (Foto Hans van der Aa / Sliedrecht24)

Judith Lanser is werkzaam bij de Ambulancedienst Zuid-Holland Zuid. Ze bestuurt niet zelf een ambulance, maar laat wel dagelijks de voertuigen van Ambulance Wens rijden. Zij is roosteraar en zorgt voor de juiste bemensing van de wagens. Daarnaast is zij – in de rol van verzorgende – vrijwilliger bij de stichting die ernstig zieke patiënten per speciale ambulance een laatste reis laat maken naar een bijzondere plek of een familielid. Wil je mee sponsoren? Stuur dan een WhatsApp met een donatiebedrag naar tel. 06-82117097. Je krijgt dan van Judith Lanser een tikkie terug.

1 gedachte over “Spinnen bij Sport Fysiek voor het goede doel”

Plaats een reactie

*=Verplicht veld