Spelers Sliedrecht JO-11 2 vieren kampioenschap

PAPENDRECHT / SLIEDRECHT – De jongens van JO-11 2 zijn onder bezielende leiding van Vincent Bons en Arean Roodnat ongeslagen kampioen geworden in de tweede klasse bij de inhaalwedstrijd tegen Drechtstreek.

Bodhi Bons, Noël Roodnat, Mirik Flier, Owen Leimena, Matthijs Redelijkheid, Pieter Schreuder, Liam van Drielen, Daan Spek, Daan Lanser en ook Sem Heikoop die altijd meetraint, vieren feest. (Foto Sliedrecht JO-11  2)

De voetballers van Drechtstreek wisten de wedstrijd op waarde in te schatten en hadden het hoofdveld gereserveerd. Het talrijk aanwezige publiek kon zo een mooi plaatsje langs het veld innemen.

Tweede helft
Zoals wel vaker bij een kampioenswedstrijd was er de eerste minuten sprake van enige nervositeit bij de spelers en wisten zij de spreekwoordelijke ‘geparkeerde bus voor het doel’ niet te omzeilen. Naarmate de wedstrijd vorderde werd er beter gespeeld met als resultaat een 0-2 voorsprong in de rust. De tweede helft lieten onze jongens zien waarom zij de terechte kampioen zijn geworden en toverden een 0-6 overwinning op het scorebord. Twee keer in de week voluit trainen werpt zo zijn vruchten af.