Speeltoestellen Burgemeester Feitsmapark buiten gebruik

SLIEDRECHT – Wie gebruik wil maken de speeltoestellen in het Burgemeester Feitsmapark moet dat uitstellen. De oude spullen, die onlangs door nieuwe zijn vervangen, zijn afgezet met hekwerk en linten. 
 
Hoewel de herinrichting van de sport- en speelplaats nog niet is afgerond maakte de jeugd al gebruik van de nieuwe spullen.
 
Donderdag en vrijdag is er al volop gebruik van de skatebaan gemaakt. “Met als resultaat een heleboel herrie op die toestellen. Waarschijnlijk door klachten van omwonenden zijn er vrijdagavond hekken en rood/witte linten om de toestellen geplaatst. De rust is weergekeerd op de hoek Lijsterweg / Lorentzlaan. Het zou ook kunnen zijn dat dat het nog niet helemaal veilig was om die toestellen al te gebruiken”, zegt een omwonende. Die omwonenden zijn in elkgeval niet blij met die herrie-toestellen. “Er is destijds beloofd dat de nieuwe toestellen net als de oude, die nu zijn weggehaald, geen herrie zouden veroorzaken.
 
Niet verankerd
Sliedrecht24 vroeg de gemeente Sliedrecht om een reactie. ” Het Burgemeester Feitsmapark is inderdaad afgezet, omdat de toestellen nog moeten worden verankerd in het beton. Verwachting is dat dit binnen een week gebeurt”, aldus woordvoerder Kristel Witvliet van de gemeente Sliedrecht.

1 gedachte over “Speeltoestellen Burgemeester Feitsmapark buiten gebruik”

Plaats een reactie

*=Verplicht veld