Sonneveld spreekt over zoektocht naar geloof in De Voorhof

SLIEDRECHT – Auteur, theoloog en schrijver Reinier Sonneveld is woensdag 20 maart 2019 van 20.00 – 22.00 uur te gast in gebouw De Voorhof, Middeldiepstraat 6. Hij komt op uitnodiging van de Sectie Vorming & Toerusting van de Gereformeerde Kerk Sliedrecht. Het thema voor de avond is ‘Het voordeel van de twijfel’.

Iedereen die gelooft twijfelt wel eens. Maar waar komen die twijfels vandaan? Kun je er wat aan doen? En moet je er wat mee doen? Reinier Sonneveld spreekt vanuit eigen ervaring. (Foto via Gereformeerde Kerk Sliedrecht)

Sonneveld heeft zelf erg geworsteld met zijn geloof en hij ging al vroeg niet meer naar de kerk. Na een lange zoektocht werd hij christen. Zijn zoektocht inspireerde hem om te gaan schrijven. Op deze avond vertelt hij over zijn worsteling en gaat hij in op vragen als: ‘waarom staat God ellende toe en bestaat God eigenlijk wel’. Het thema van de avond is ook één van de boeken van Sonneveld. Hij schreef ook ‘De stilte van God’. Iedereen is welkom. Er wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd.

Een reactie plaatsen

*=Verplicht veld