SOJS maakt zich klaar voor zomeractiviteiten met als klapper KNOTS-week

SLIEDRECHT – In de week van maandag 23 t/m vrijdag 27 augustus 2021 vindt KNOTS plaats op het ijsbaanterrein aan de Lijsterweg. Dit jaar mag het eindelijk weer doorgaan! Stichting Open Jeugdwerk Sliedrecht (SOJS) organiseert naast deze zomeractiviteit voor basisschoolkinderen tal van andere bezigheden voor de vakantiehoudende schooljeugd.

Kinderen in de leeftijd van 6 t/m 12 jaar kunnen tijdens KNOTS genieten van heel veel activiteiten. Van knutselen in de crea-tent tot het bouwen van een hut. Ook zijn er dit jaar veel sportieve activiteiten te doen. (Archieffoto Peter Donk / Sliedrecht24)

KNOTS is er elke dag van 10.00 – 15.00 uur (vrijdag tot 14.00 uur). Van 12.30 – 13.00 uur is er pauze en moeten alle kinderen van het terrein af. De organisatie is op dat moment niet verantwoordelijk voor de kinderen.

Kaartjes
Een los entree kaartje kost € 2,50, maar er kan ook vooraf bij Primera Sliedrecht vanaf maandag 9 augustus 2021 een weekkaart voor KNOTS worden gekocht voor € 11,–. SOJS adviseert ouders / verzorgers en kinderen om gepaste kleding te dragen. Slippers dragen is verboden. 

Helpende handen
De organisatie is nog altijd opzoek naar enthousiaste vrijwilligers om tijdens deze KNOTSweek te komen helpen bij o.a. het huttenbouw en in de crea-tent. Ben je ouder dan 13 jaar en vind je het leuk om met kinderen om te gaan? Geef je dan op voor de crea-tent door een e-mail te sturen naar: [email protected] Hou je liever van bouwen? Geef je dan op om te helpen bij het huttenbouwen en stuur een e-mail naar: [email protected]

2 gedachten over “SOJS maakt zich klaar voor zomeractiviteiten met als klapper KNOTS-week”

  1. was in denk tp hallen in 1969 ma op bezoek broer/ik vermaakte ons wel. later doe wat mee gemaakt als medewerker.Ook een keer in grote tent welk de lucht bijna in vloog.

  2. Als oud inwoner van Sliedrecht begin te geloven dat de goede oude tijden van Doe Wat gaan herleven.
    Eerst in de Megga hallen en daarna in de oude TP hallen en later in De Bonkelaar.

    Kinderen van Sliedrecht, veel plezier.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld