Japans restaurant Oishi Fusion

SOJS komt nog vrijwilligers tekort voor WinterKNOTS

SLIEDRECHT -Stichting Open Jeugdwerk Sliedrecht organiseert samen met de vaste groep vrijwilligers dinsdag 3 en woensdag 4 januari 2017 voor de derde keer een WinterKNOTS, maar komt vrijwilligers tekort.

Het evenement is voor kinderen van 6 t/m 12 jaar in sporthal De Valk, Valkweg 1. (Foto Sliedrecht24) 

De openingstijden van WinterKNOTS zijn van 10.00-12.30 uur en 13.00-15.00 uur. De entree is € 2,- per dag. Deze WinterKNOTS wordt mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Sliedrecht, Tafeltennisvereniging Sliedrecht Sport, Art studio Just Me en Stichting Open Jeugdwerk Sliedrecht. 

Vrijwilligers tekort
“We zijn op dit moment nog hard op zoek naar vrijwilligers. Vind je het leuk om kinderen te begeleiden. Meld je dan snel aan! Voor de crea is de vanaf leeftijd 13 jaar en voor de techniek is de vanaf leeftijd 18 jaar. Ook oudere vrijwilligers zijn van harte welkom”, vertelt dinsdagmiddag 1 november 2016 mede-organisator van SOJS Henk van Griensven.

Activiteiten
In de grote zaal van de sporthal worden diverse knutsel- en techniekactiviteiten georganiseerd en de kleine zaal is speciaal ingericht voor sport en spel activiteiten. Deelname aan de sport en spel activiteiten kan op blote voeten of met sportschoenen. Kinderen kunnen overblijven, maar dienen wel zelf hun eten en drinken mee te nemen. Ouders en verzorgers krijgen elke dag de mogelijkheid om van 12.00- 12.30 en van 14.30-15.00 uur de werkjes van de kinderen te bewonderen. Het is voor ouders/verzorgers niet mogelijk om de gehele dag in de zaal aanwezig te zijn. 

Aanmelden
Wie zich als vrijwilliger wil aanmelden, kan per e-mail contact opnemen met Henk van Griensven: henk@sojs.nl of bellen met tel. 0184-414273.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld