Japans restaurant Oishi Fusion
Firma De Vries

SOJS komt met reeks aan activiteiten na KNOTS

SLIEDRECHT – Na een succesvol verlopen KNOTS 2019 komt organisator Stichting Open Jeugdwerk Sliedrecht (SOJS) met nog meer activiteiten. 

SOJS is gevestigd in het pand van jongercentrum Elektra aan Stationsweg 4. (Archieffoto Peter Donk / Sliedrecht24)

In het jongerencentrum zijn afgelopen week de hiphop dans activiteit weer begonnen! Deze activiteit wordt aangeboden vanaf 16.00 uur voor kinderen vanaf 8 jaar.

Culturele activiteiten
Ook is SOJS vanaf maandag 9 september 2010 weer te vinden op de schoolpleinen. Op obs De Wilgen, obs Henri Dunant, obs Roald Dahl, de Johannes Calvijnschool, sbo De Akker en so De Rank worden de schoolpleinen in oktober omgetoverd, waarbij SOJS dit jaar ook culturele activiteiten laten plaatsvinden. 

Knutselen
Vanaf donderdag 12 september 2019 begint bij SOJS weer de knutselworkshop ‘Op Reis’. Locatie is het eetcafé in het pand jongerencentrum Elektra. Daar worden dan mooie knutselwerkjes gemaakt met het genoemde thema van de Kinderboekenweek! De activiteit is gedurende zes weken voor kinderen van 6 t/m 12 jaar.

Theater
Ook komt er weer een theaterworkshop vanaf maandag 23 september 2019. Ook bij deze workshop spelen we in op het Kinderboekenweek thema ‘Op Reis’. Er wordt negen keer geoefend en de tiende keer stralen de kinderen voor alle ouders op het podium in het jongerencentrum.

Aanmelden.
Voor meer informatie of om kinderen aan te melden, kun je een e-mail sturen naar: michael@sojs.nl

Plaats een reactie

*=Verplicht veld