SOJS houdt activiteiten in De Lockhorst vanwege 600 jaar Sint Elisbethvloed

SLIEDRECHT – Stichting Open Jeugdwerk Sliedrecht (SOJS) organiseert woensdag 17 november 2021 in samenwerking met sporthal- en bronbad De Lockhorst en Stichting Sliedrecht en Cultuur een activiteit in het teken van de Sint Elisabethvloed. Daarvoor worden de locaties van De Lockhorst van 13.30 – 15.00 uur omgetoverd tot een sport- en crealocatie.

Naast activiteiten in de sporthal van De Lockhorst bestaat de mogelijkheid om na afloop te zwemmen (voor eigen verantwoordelijkheid). (Foto SOJS)

Dit jaar is het 600 jaar geleden dat het oude Sliedrecht verdween in het kolkende water van wat nu de Biesbosch is. Naar aanleiding van dit feit worden de activiteiten georganiseerd. Naast sport en crea staan er twee stormbanen. Kinderen tussen de 6 en 14 jaar zijn welkom.

Zwemmen
Na het spelen in de sporthal kunnen de kinderen om 15.00 uur gratis zwemmen. Je moet een zwemdiploma hebben. Het zwemmen is voor eigen verantwoordelijkheid. SOJS is namelijk niet bij het zwemmen betrokken.

Aanmelden 
Deelname is gratis en opgeven is verplicht. Dat kan hier online. Neem sportkleding mee! Omkleden is mogelijk in de kleedkamers van de sporthal. 

Plaats een reactie

*=Verplicht veld