Japans restaurant Oishi Fusion

Sociaal Team Sliedrecht organiseert cursus ‘Praten met je partner’

SLIEDRECHT – Niet goed naar elkaar luisteren, geen begrip hebben voor elkaar en een verminderde of verdwenen emotionele verbinding, die er ooit was. Of dat je langs elkaar heen leeft, meningsverschillen niet worden opgelost worden en zich blijven herhalen of dat er terugkerende irritaties en ruzies zijn. Sociaal Team Sliedrecht (STS) komt met een cursus ‘Praten met je partner’, die bestaat uit zes bijeenkomsten.

Eén van de aandachtspunten van het Sociaal Team Sliedrecht is hulpverlening bij relatie- en communicatieproblemen.

Die zijn donderdagavond van 17 oktober tot en met 21 november 2019 van 19.00 – 21.00 uur in Het Bonkelaarhuis, Bonkelaarplein 7. Er kunnen maximaal zes stellen aan de cursus deelnemen. De cursus wordt gegeven door de maatschappelijk werkers Marleen Modderkolk en Leo Aalders.

Verbeteren
Naast inzichtgevende informatie, advies en opdrachten, is er aandacht voor persoonlijke vragen of problemen en wordt er geoefend in het praten met elkaar. (Echt)paren kunnen bij het STS terecht voor hulpverleningsgesprekken. Het is volgens hen gebleken dat het volgen van een groepscursus een intensieve, maar ook succesvolle, manier is om de communicatie en relatie structureel te verbeteren. Met deze cursus wil het Sociaal Team Sliedrecht stellen een plaats bieden waar ze kunnen werken aan het verbeteren van hun relatie en communicatie.

Aanmelden
Vooraf is er met elk paar een kennismakingsgesprek. Tijdens kantooruren kan je je aanmelden door te bellen met tel. 0184-420539. Je mag ook persoonlijk langsgaan bij Het Bonkelaarhuis of hier je online aanmelden. Vul dan het contactformulier in op de website onder vermelding van cursus ‘Praten met je partner’. 

1 gedachte over “Sociaal Team Sliedrecht organiseert cursus ‘Praten met je partner’”

Plaats een reactie

*=Verplicht veld