Snelcursus schaatsen in herfstvakantie bij Kunstrijvereniging De Drechtsteden

DORDRECHT / SLIEDRECHT – Leren kunstrijden kan niet bij een vereniging in Sliedrecht, maar wel in Dordrecht. Kunstrijvereniging De Drechtsteden verzorgt een snelcursus schaatsen van maandag 19 t/m woensdag 21 oktober 2019 op de Sportboulevard, Fanny Blankers-Koenweg 10 in Dordrecht.

Ook als je al een beetje kan schaatsen is dit de cursus om nog beter te worden en nieuwe technieken te leren. (Foto Kunstrijvereniging De Drechtsteden)

In de  lessen van 9.00-10.30 uur leren de beginnende schaatsers verschillende basisvaardigheden van het schaatsen en de eerste beginselen van het kunstrijden. Een team gemotiveerde schaatstrainers staat borg voor de leerzame en leuke lessen in deze vakantie. 

Persoonlijke aandacht
Op een speelse maar toch serieuze manier met veel persoonlijke aandacht van ervaren schaatstrainsters, leren de kleuters, jeugd en jeugd plus maar ook volwassenen zich vertrouwd te voelen op het ijs en de smalle ijzers. Je kunt al meedoen als je 4 jaar bent. De lessen worden coronaproof aangeboden en de richtlijnen van het RIVM en de KNSB worden gevolgd.

Mogelijkheden
De vereniging biedt iedereen een gratis proefles aan en wie nog wat langer wil kennismaken kan inschrijven voor vier snuffellessen alvorens lid te worden en het hele seizoen de lessen te komen volgen. En misschien wil je wel verder na drie dagen schaatsen. Ben je enthousiast geworden na de cursus? Wil je graag op schaatsles om nog meer te leren? Dan heeft de vereniging een uitgebreid lesaanbod waarin voor alle leeftijdsgroepen wekelijks lessen aangeboden worden. 

Kosten
Het cursusgeld is inclusief de entree van de ijsbaan en een certificaat van deelname. Schaatsen huren is mogelijk bij de vereniging. De prijs van de cursus is  € 55,00 p.p. en de betaling is vooraf. Inschrijven kan hier online.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld