Snelcursus schaatsen in herfstvakantie bij Kunstrijvereniging De Drechtsteden

DORDRECHT / SLIEDRECHT – Voor wie uit Sliedrecht wil leren kunstschaatsen, is het volgende mogelijk iets. Kunstrijvereniging De Drechtsteden organiseert een snelcursus in de herfstvakantie, van maandag 18 t/m woensdag 20 oktober 2021 van 08.45 – 10.15 uur op de Sportboulevard, Fanny Blankers-Koenweg 10 in Dordrecht.

In de lessen leren de beginnende schaatsers verschillende basisvaardigheden van het schaatsen en de eerste beginselen van het kunstrijden. Ook als je al een beetje kan schaatsen is dit de cursus om nog beter te worden en nieuwe technieken te leren. (Foto Kunstrijvereniging De Drechtsteden)

Een team gemotiveerde schaatstrainers staat borg voor de leerzame en leuke lessen in deze vakantie. Je kunt al meedoen vanaf de leeftijd van vier jaar. Op een speelse maar toch serieuze manier met veel persoonlijke aandacht van ervaren schaatstrainsters leren de kleuters, jeugd en jeugd-plus, maar ook volwassenen zich vertrouwd te voelen op het ijs en de smalle ijzers.

Kosten
De prijs van de cursus is € 55,–. Het cursusgeld is inclusief de entree van de ijsbaan en een certificaat van deelname. Schaatsen huren is mogelijk bij de vereniging. Aanmelden kan hier online.

Lesaanbod
Ben je enthousiast geworden na de cursus en wil je graag op schaatsles om nog meer te leren dan heeft de vereniging een uitgebreid lesaanbod waarin voor alle leeftijdsgroepen wekelijks lessen aangeboden worden. Instromen is het hele seizoen mogelijk. De vereniging biedt iedereen een gratis proefles aan en wie nog wat langer wil kennismaken kan inschrijven voor vier snuffellessen alvorens lid te worden en het hele seizoen de lessen te komen volgen.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld