Smerige straatnaamborden verdienen schoonmaakbeurt

SLIEDRECHT – Al enkele weken wordt op sociale media gewezen op onder meer vieze, bijna onleesbare straatnaamborden in de gemeente Sliedrecht, maar veel haast met schoonmaken wordt er niet gemaakt. Ook de gemeente Sliedrecht is daar al dagen van op de hoogte, maar de man of vrouw met de sopemmer – waar die ook vandaag mag komen – moet nog vertrekken.

Mocht u het wat slecht kunnen lezen. Dit is het bord in de Kievitslaan. Niet bepaald een visiteplaatje. (Foto Martin Dekker / Sliedrecht24)

Voor wie een straat zoekt, moet een bord leesbaar zijn. Het is ook een visiteplaatje. Op Sliedrecht24 werd onlangs nog een column (De Bordenwasser) hieraan gewijd. Is het een taak van de gemeente om dit bij te houden, of moet je als bewoner er soms even met de sopdoek langs gaan? Het gaat overigens niet alleen om straatnaamborden, maar ook om smerige lantaarnpalen. 

5 gedachten over “Smerige straatnaamborden verdienen schoonmaakbeurt”

  1. Echt niet! Gewoon even poetsen net als de ‘bloem’ bakken een beetje bijhouden en een stoepje of straatje vegen.

  2. Die ervaring heb ik niet, heb 20 jaar in De Grienden gewoond.

    Maar ach joh, dan zeggen ze dat toch over je; het is altijd zo geweest en zal altijd zo zijn dat dezelfden dit soort dingen zullen opknappen/schoonmaken …

  3. Zo moeilijk is dat niet Jet, maar het zijn telkens dezelfde personen die wat moeten doen en op een gegeven moment wordt je als dorpsgek of sukkel gezien in de wijk.
    Ik spreek uit ervaring, het is tegenwoordig ieder voor zich en de gemeente voor ons allen zeker in wijk De Grienden.

  4. Is het nu echt zo moeilijk om even zelf een sopje te maken en dat bord dat bij je huis staat even schoon te maken?

Plaats een reactie

*=Verplicht veld