Slydregt.NU gaat huis-aan-huis langs woningen aan haven

SLIEDRECHT – De lokale politieke partij Slydregt.NU was zaterdag 22 september 2018 actief in de Havenstraat. Ze spraken daar met bewoners over de plannen van de gemeente Sliedrecht voor een bootjeshelling aan de haven. 

Slydregt.NU met v.l.n.r. burgerraadslid Robert van Dorst, fractievoorzitter Mark Jongeneel en Cees Westerhout. Vanaf 10.00 uur is er door de Havenstraat gelopen door Slydregt.NU om bewoners te peilen over de bootjeshelling. (Foto Hans van der Aa / Sliedrecht24)

Zaterdag 29 september 2018 staat de Merwestraat op het programma.

9 gedachten over “Slydregt.NU gaat huis-aan-huis langs woningen aan haven”

 1. Mark Jongeneel zegt;
  CITAAT”Over de Bootjeshelling kan je pas een goed oordeel vormen als je ook weet hoe de directe belanghebbenden erin staan dus daarom zijn wij de wijk in gegaan. We hebben met voor- en tegenstanders gesproken. ” EINDE CITAAT.

  Had dit niet moeten gebeuren VOORDAT de bootjeshelling werd gebouwd? Nu ligt er een duur stuk schroot waar nog maandelijks stallingkosten voor worden betaald tot het met stille trom een enkele reis naar de hoogovens krijgt.

 2. De fractie van Slydregt.NU heeft het Kom Erbij festival bezocht daar hebben we een pannenkoek gegeten en een kop koffie gedronken. Daar hebben we met de mensen van Buurttoezicht, SOJS en Samen Voor Sliedrecht gesproken. Daarna hebben we het Korenfestival in Elektra bezocht. Dus we hebben zaterdag een mooi rondje Sliedrecht gedaan.

  Over de Bootjeshelling kan je pas een goed oordeel vormen als je ook weet hoe de directe belanghebbenden erin staan dus daarom zijn wij de wijk in gegaan. We hebben met voor- en tegenstanders gesproken. Het waren verhelderende gesprekken.

 3. Ik weet niet of dit dan bijdraagt.
  Mijn reactie was in de ik vorm.
  Ik ben met opbouwen en afbreken erbij van 10.00 tot 15.00 bij het
  ” kom er bij ” festival geweest en ik heb niemand gezien.
  Van zwart maken is geen sprake, het was me opgevallen.
  Als ik ze gemist heb, prima, foutje.
  Dus niet in de media gemist.
  De bootjeshellling heeft zelfs de landelijke televisie gehaald, vandaar mijn opmerking.

 4. Ernest Zegelaar niemand van de partij in een zorginstelling, het kan dat u dat niet ziet maar dat ze er nooit zijn klopt niet. Niet alles gaat in de publiciteit er moet met privacy van bewoners rekening gehouden worden.

 5. Het valt me op dat deze partij altijd onderwerpen kiest waar bij het makkelijk scoren is.
  Vandaag op het ” kom erbij ” festival niemand gezien.
  Waarom niet het hoge aantal zelfmoorden bij de tienhoog flats ?
  Ook nog nooit iemand ontmoet van deze partij binnen een zorginstelling.

 6. Eerst peilen of er wel behoefte is aan een bootjeshelling, b.v. middels handtekeningen. Vervolgens de nadelen van omwonenden en andere belanghebbende afwegen tegen de wensen van de mensen die gebruik willen maken van de bootjeshelling. Dat is een democratisch correcte gang van zaken. Niet blijven zuigen om je zin te krijgen zoals Slydrecht.nu bezig is. Dat is kinderlijk gedrag.

 7. bootjes helling wat een drama het lijkt wel een ,,soap,,ellende voor de bewoners van de havenstraat en ellende voor de watersport vereniging sliedrecht,,begin er niet aan het wordt een brok ellende!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Een reactie plaatsen

*=Verplicht veld