Sliedrechtse Van de Ree brengt prentenboek uit

SLIEDRECHT – Het boek ‘De reis van Panda’ van de Sliedrechtse auteur Hannah van de Ree is vrijdag 26 februari 2021 verschenen. Dit prentenboek, uitgegeven door Uitgeverij Boekscout in Soest, gaat over een kleine panda in een bamboebos. Van de Ree maakte het boek samen met Maria de Jong.

In dat bos wonen ook heel veel andere dieren met mooie kleuren en bijzondere vormen. Panda voelt zich saai. Hij is maar “gewoon” zwart-wit! Panda gaat op onderzoek uit om te kijken of er op andere plekken in de wereld ook alleen maar mooie dieren zijn. 

Origineel en creatief
De Jong en Van de Ree leerden elkaar kennen tijdens hun middelbare schoolperiode op het Gymnasium Camphusianum in Gorinchem. Ze volgden samen het vak kunst en vonden het leuk om creatief bezig te zijn. In de zesde klas brak de tijd aan voor het maken van een profielwerkstuk. Daarvoor wilden ze graag iets origineels en creatiefs doen. Van daaruit ontstond het idee om een prentenboek te maken. Eerst hebben ze onderzocht wat een prentenboek nou een goed prentenboek maakt. Vervolgens zijn ze met de uitkomsten van dit onderzoek aan de slag gegaan met deze uitgave als resultaat.

Bestellen
Wie het paperback boek in zijn of haar bezit wil krijgen, kan het bestellen. De reis van Panda telt 32 pagina’s, ISBN-nummer 9789464310580, verkoopprijs € 15,50 (inclusief kosteloze verzending in Nederland en België)

Plaats een reactie

*=Verplicht veld