Sliedrechtse signmaker belettert 500e vrachtwagen horecagroothandel Bidfood

SLIEDRECHT – Bij het in Sliedrecht gevestigde signbedrijf ddreklame is de 500e vrachtwagen van Bidfood in een nieuw jasje gestoken. Dat gebeurde in een feestelijk oranje tintje. Enerzijds ter ere van de sportzomer en anderzijds, omdat na de lange coronasluiting de horeca onlangs haar deuren eindelijk weer mocht openen. Ook voor ddreklame reden voor een feestje.

Waar normaal gesproken de vrachtwagens van Bidfood na belettering zo snel mogelijk de weg op gaan, hield de 500e even stil op het industrieterrein aan de Nijverwaard in Sliedrecht. Daar werd door ddreklame en Bidfood geproost op de mijlpaal, een taartje gegeten en vertrouwen uitgesproken in de voortzetting van de samenwerking. (Foto ddreclame)

“Persoonlijke betrokkenheid bij onze klanten vinden we erg belangrijk”, licht Gert van Drunen, algemeen directeur van ddreklame, toe. “Met Bidfood hebben we al jarenlang een goede relatie. Dan leef je met elkaar mee. Tijdens de lastige tijden, zoals het afgelopen coronajaar, en tijdens feestelijke momenten als deze.” En dus nodigde het Sliedrechtse bedrijf een afvaardiging van Bidfood uit om een klein feestje te komen vieren.

Persoonlijk contact
Onderneming ddreklame is een full-service signbedrijf gevestigd in Sliedrecht. Het familiebedrijf adviseert, ontwerpt, produceert en monteert reclame-uitingen door heel Nederland. Van Drunen: “Bij ddreklame staat persoonlijk contact centraal en denken we mee met de klant. Met ons betrokken team maken we organisaties beter zichtbaar, vindbaar en herkenbaar. Dat doen we al meer dan 40 jaar lang.”

Plaats een reactie

*=Verplicht veld